MASTERING FÖR STREAMING, VINYL & CD

 


Mastra din musik för streaming

I vår mastering för streaming som t.ex Spotify, iTunes och YouTube så jobbar vi alltid enligt den digitala plattformens riktlinjer. Detta innefattar ”Loudness normalization” och att dina masterfiler blir rätt optimerade för dessa streaming-tjänsters codecs.
Med dagens nya standard för den genomsnittliga ljudnivån kan vi göra dessa masteringar mer dynamiska och mer musikaliskt ljudande utan att den slutliga ljudnivån blir lidande.
SE PRIS OCH GÖR DIN BOKNING >>


Mastra din musik för vinyl

Intresset att köpa och lyssna på vinyl blir allt större nu i modern tid. Därför tycker vi att det är viktigt att din musik håller den bästa ljudkvalitén och samtidigt upplevas så lik din slutliga mix som möjligt på detta analoga media.
För att gravera en välljudande vinylskiva krävs en hel del kunskap. Det var ingen slump varför dåtidens yrkesmän utgjordes av ingenjörer. Vi på Nevo har lagt mycket tid och resurser för att vi ska kunna utföra en riktigt högkvalitativ mastering för vinyl. Vi tar bl.a. stor hänsyn till särskilda frekvenser, stereobild och dynamik så att graveringen blir av hög kvalité.
SE PRIS OCH GÖR DIN BOKNING >>


Mastra din musik för CD

När vi mastrar för CD ser vi till att materialet får rätt nivå och att hela produktionen balanseras och förbereds för pressning. Om ni önskar en helhetslösning kan vi leverera en så kallad DDP-master. Detta innehåller PQ-kodning och information som ISRC, CD-text, EAN/UPC. Vi erbjuder även dig tjänsten att leverera dina CD skivor med konvolut från fabrik direkt till dig.
SE PRIS OCH GÖR DIN BOKNING >>