PRIS & BOKNING

Här kan du räkna fram ditt pris och boka din mastering. Fyll i dessa fält så gott du kan. Om du är osäker på något av dessa val, beskriv då din förfrågan i fältet ”Frågor/Önskemål” i nästa steg.
Vi kontaktar dig med vidare information så snart som möjligt.
Leveranstid för mastering är ca. 1-4 arbetsdagar.

JUST NU! 20% rabatt på mastering

Erbjudandet gäller fram till 31:a januari!


 


Pris: :- (SEK)
Price: € (EURO)

Dessa priser visas exkl. 25% moms.

   

 

GRATIS PROVMASTERING

Hos oss har du möjlighet att få ett gratis prov på cirka 60 sekunder av din låt innan du bestämmer dig för att göra din bokning. Fyll i formuläret ovan och skicka ditt material genom att följa instruktionerna som följer. En provmastering har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar.

GARANTI

Vi lyssnar och tar till oss era eventuella önskemål innan vårt jobb startar. Vi jobbar alltid tills ni är helt nöjd med masteringen och tar därför aldrig extra betalt för revideringar. Om vi har gjort ett flertal masteringar av samma projekt och ni fortfarande inte är nöjda med resultatet, gör vi naturligtvis återbetalning.

Bra att veta

FÖRBERED INFÖR MASTERING

Detta är endast en rekommendation. Vi tar hand om dina filer oavsett format, nivå etc.


Headroom/Limitering

• När du gör din slutgiltiga mix, se då till att lämna minst -6dB i peak-nivå.
• Använd gärna inte någon ”Brickwall”-limiter på master-bussen vid mix. Om du ändå vill använda kompressor el. limiter för att sätta karaktär till mixen, tänk då på att inte komprimera eller limitera för hårt.
• Gör aldrig någon normalisering (Normalize) på dina mixade filer eller vid digital nedmix.

Editering/Fade

• Klipp eller bounca inte dina mixade filer för nära början och slut, lämna gärna någon sekund innan och ett antal sekunder efter att alla instrument slutat ljuda.
• Gör ingen fade i slutet av låten, lämna gärna det till oss. Beskriv då gärna om ni har önskemål om speciella in/ut -fades. Ibland kan en fade vara helt avgörande för låtens slut.

Format/upplösning

• Vi vill i första hand ha dina ljudfiler i formatet WAV eller AIFF, aldrig mp3 (om det naturligtvis inte är det enda som finns).
• När det gäller Sample rate och Bit depth vill vi gärna ha filerna i samma upplösning som din inspelning och mix är gjord i. Konvertera aldrig filerna i efterhand om det inte är absolut nödvändigt.

Data/Information

• Döp dina filer så här: ”[Spårnummer på album, t.ex 01]-[Fullständig låttitel]-[ev. ISRC-kod]”
• Om vi ska göra en DDP-master till dig vill vi gärna ha ett dokument med denna information:
* Artist/bandnamn,* Albumtitel, * Komplett låtlista, * ev. ISRC-koder, * ev. EAN/UPC-kod, * Speciella önskemål om antal sekunders mellanrum mellan spåren.
• Gör en ZIP-fil av alla filer innan du laddar upp ditt material. Döp även denna med artist/bandnamn och din mailadress.

 


 

FAQ >>